Faidra Papadaki

On borrowed time (2021)

Tidningscollage och akryl

On borrowed time reflekterar hur Papadaki uppfattar världen utifrån sitt perspektiv som ungdom i kombination med hennes tankar om framtiden. Varje collagedel visar olika aspekter av samtiden samt konstnärens känslor kring ämnet. Den gapande munnen symboliserar viljan att skrika ut om känslan att vi lever på lånad tid; det vill säga tyngden och ansvaret att leva i en tid där allt känns så skört att det kan rasa ihop när som helst. Munnen är portalen som förmedlar dessa tankar ut till världen. Konstverket är tänkt att vara ett nexus (en knytpunkt) för alla tankar och Papadaki uppmanar åskådaren att finna sin egen mening inom verket.

Add comment

Comments

Fiffi
2 years ago

Wow Faidra så cool!! Den skriker verkligen och jag älskar collagen ihop med med den ikoniska Stones munnen.👏🏼🙌🏽👌🏼

Jocke Larsson
2 years ago

Väldigt häftigt skapelse.

Elisabet Hedberg
2 years ago

En fantastisk tolkning av ämnet! Skriet tränger djupt in, texterna myllrar i huvudet, måste sorteras .....Färgerna förstärker det hela Säger bara GRATTIS !

Petra
2 years ago

Snyggt Faidra! 👍 Litet 70-talsstuk 😊

Lotta
2 years ago

Superbra tolkning och fantastiska färger! Ett konstverk som får en att reflektera över många saker . Supercoolt också med inspiration från Rolling stones munnen! toppen!!!!

arien
2 years ago

den är väldigt vacker och tillfredsställande, något som uppfyller alla dina behov och kvaliteter för skönhet i en bild. :)

Tahani
2 years ago

helt sjukt aesthetically pleasing och välgjord! den uttrycker så starka känslor som går ihop så bra. din beskrivning är genius <3

matilda
2 years ago

ser sååå coolt ut !! älskar collaget i bakgrunden ! känns verkligen som bilden skriker <33

Karla
2 years ago

älskar!!! så fin kombination av text och bild! 💞

Julia F
2 years ago

Du är så duktig!! Du har verkligen ett öga för design!